dimecres, 21 de febrer del 2007

Reflexions sobre la deslleialtat i el falsejament de dades

La polèmica entre Miquel Noguer i l'alcalde de Banyoles m'ha portat a les següents reflexions. La deslleialtat i el falsejament de dades es demostra amb fets i aquests són clars:
En cursives el "compromís d'ERC amb Banyoles", el decàleg que ens van vendre:

- L'alcaldia no pot ser una etapa en el camí de l'ambició política. Que algú m'expliqui que fa l'alcalde al Parlament de Catalunya.

- Escoltar la gent és primordial. Com quan es vulneren acords amb els veïns, tallant els arbres de la plaça Major.

- Diàleg permanent. La Revista de Propaganda municipal el Pregoner que la paguem entre tots i no te ni un trist correu electrònic per poder-hi participar.

- Consultar a la població. Algú ens ha preguntat si és convenient construir 2000 noves vivendes en els propers 5 anys? Aquest no és el model de ciutat que ens va vendre ERC.

- Mans netes. Que l'Alcalde expliqui amb claredat a tots els banyolins el tema de l'enderroc de Can Castañer, el contenciós en curs i els convenis amb la promotora.

- Joc net. Recordeu com van carregar-se tot el que va fer la Plataforma quan governava, d'això se'n diu manca absoluta de fair play.

- Transparència. Que m'expliquin perquè a Banyoles hi ha veïns que paguen contribucions especials en concepte de reformes urbanes i d'altres no.

- Un compromís amb la felicitat de la gent. Suposo que es refereix al sou dels polítics. Quan cobra aquesta gent, un sou d'esquerres o un sou de dretes?

- Un compromís amb els problemes i les necessitats de la població. La pista d'atletisme al parc de la Draga, una despesa innecessària i sense consens, per citar un exemple del totalitarisme urbanístic que pateix la ciutat.

- Continuar amb la reducció de l'endeutament municipal. Es parla d'un endeutament de 14,5 milions d'euros amb interessos de 100 milions de les antigues pessetes.