dijous, 19 de maig del 2011

Sobre les subvencions de la Diputació de Girona

En la publicació EL TRIANGLE, número 1013, de 29 d'abril de 2011 i que qualsevol pot consultar a la Biblioteca Pública de Banyoles, a l'article El putiferi de les subvencions, surt a la llum la següent informació:
"Jaume Sitjà és regidor d'ERC a Banyoles i des de l'any 2008 també secretari d'organització nacional del partit republicà. Justament com a conseqüència del nomenament per a aquest càrrec va deixar el lloc a la Junta de Govern de la Diputació. Mentre va formar-ne part com a diputat responsable de l'àrea territorial i viària, es va canviar el sistema d'adjudicació d'obres públiques de manera que, en comptes d'atorgar-se a l'oferta més baixa -com aconsellaria el criteri d'austeritat pressupostària-, s'adjudicava sempre a la que s'acostava més a la mitjana de totes les empreses presentades. Les adjudicacions d'obres per part de la Diputació en aquest període figuren en el sumari que ha obert el jutjat núm. 5 de Barcelona, amb indicis que un càrtel d'empreses constructores de les comarques gironines controlava i es repartia els concursos d'obra pública (vegeu EL TRIANGLE, número 1006)."

1 comentari:

Anònim ha dit...

En Sitjà està a la llista de Junts per Banyoles, no hauria d'explicar-se sobre l'estrany canvi en el sistema d'adjudicacions?