dijous, 27 de setembre del 2012

La plataforma Salvem Sotamonestir comunica que l’Ajuntament de Banyoles ha denegat el sopar popular al·legant motius de seguretat

La plataforma Salvem Sotamonestir va sol·licitar a l’Ajuntament de Banyoles el permís per organitzar un sopar popular a la plaça del Monestir d’aquesta ciutat amb motiu de l’acte de lliurament dels guardons del Banyolí de l’Any que tindrà lloc demà divendres 28 al claustre de l’edifici religiós.

Tanmateix, l’Ajuntament de Banyoles ha denegat el permís per al sopar popular en defensa de Sotamonestir al·legant motius de seguretat.

Es dóna la circumstància que la mateixa plataforma Salvem Sotamonestir ha rebut nombrosos suports  per a obtenir aquest guardó, fet que la podria situar entre les tres finalistes.

La plataforma Salvem Sotamonestir ha recollit ja més de 1.100 signatures de suport a la protecció de Sotamonestir. Aquest moviment ciutadà reivindica que els valors paisatgístics, ambientals, de patrimoni històric, culturals i socials prevalguin per sobre dels estrictament especulatius; i reclama a l'Ajuntament de Banyoles un procés realment participatiu on la ciutadania estigui degudament informada i pugui contribuir a decidir el futur del Sotamonestir.