dilluns, 16 d’abril del 2012

Una guillotina per favor

Una i una altra vegada la casa reial es posa en evidència davant dels que ens aixequem cada dia per veure si ens en sortim i tirem endavant i ajudant si cal als que no poden per ells sols, i així, mica en mica tots plegats sortir d'aquest mal tràngol, d'una maleïda crisi que nosaltres no hem provocat però que ara ens toca fer el que calgui per intentar arreglar-la.

Però n'hi ha que juguen a una altra divisió, a una altra lliga. Ara ha estat un safari accidentat, fa pocs dies un accident jugant amb escopetes més abans els negocis del gendre, etc... Tot plegat un seguit de despropòsits que demostren que aquesta família te un problema de falta de responsabilitat greu i per tant no encaixa que siguin ells qui ens representin davant del món, com a mínim a mi no em representen us ho ben asseguro!

Tota la cúpula política xerra pels descosits, uns i treuen importància altres parlen d'abdicació, però no n'hi ha cap que digui el que toca. No s'ha de parlar de abdicació a favor del fill, s'ha de parlar d'exili, com a monarques i com a persones, gent així no la volem, gent que mentre tot el país està de potes enlaire son capaços de sortir a la tele dient “todos somos iguales” i de sota mà fan i desfan el que volen trepitjant els drets de qui els manté. No la volem, això és gent dolenta! Volem aquesta gent plegui i que se'n vagi!

Sinó haurem de trucar al nostre veí, el president de la república francesa, segur que en algun museu té alguna guillotina plena de pols, si us plau que ens la vengui o ens la llogui, la necessitem ja!. I no patiu els espanyols, que pel bé d'Espanya això sí que els catalans estem disposats a pagar-ho.

Jordi Angelats i Morató