dimecres, 25 de maig del 2011

'Mecagum cent amb la P_ _ _ monarquia!!!'

Tot i haver viscut uns últims dies de campanya electoral bastant encoratjadors, on el crit de “democràcia real” comença a sentir-se amb totes les lletres a les nostres places majors, Després de veure com sembla notar-se la mica d’aire fresc i net que porten “Els Indignats” (a qui dono tot el meu suport) que pot fer marxar la pudor de “mangoneig” i corrupció que se sent dins les esferes governamentals, avui, he agafat el diari i he llegit una noticia que m’ha deixa’t baldat.

“El rei es retira de les regates”

I nosaltres preocupats per la direcció que ha de prendre el país...? Preocupats per defensar els drets de les minories...? preocupats per viure en un món una mica més just...? I el rei, aquell que cada any per les festes de nadal ens diu que tots som iguals, ha renunciat a les regates. Ara si que veig que tots som iguals!!!
Els funcionaris han renunciat a un  5% del seu sou..., 4.000.000 de persones renuncien a el dret a treballar..., molta gent està renunciant a una vivenda digne..., i el rei, solidaritzat amb tots nosaltres, renuncia a les regates,!!! Quin gran gest, si senyor, quin gran gest!!! Això si que és igualtat!!!

Jordi Angelats i Morató

1 comentari:

Anònim ha dit...

Democràcia i monarquia, és igual que intenta barrejar oli i aigua. que algú m'expliqui per quin set-sous hem de mantenir a tota aquesta trepa de lladres!!!